nlc.hu
Sztárok

Öngyilkos lett Harry herceg exe

Öngyilkos lett Harry herceg volt barátnője, Caroline Flack

Harry herceg szerdán tanúskodott a Mirror Group Newspaper ellen. Tanúvallomása során elmondta, hogy volt barátnője öngyilkos lett.

Sussex hercege szerdán jelent meg a londoni Királyi Bíróság Legfelsőbb Bíróságán, hogy tanúskodjon a brit Mirror Group Newspaper (MGN) ellen.

Harry herceg követi II. Erzsébet királynő koporsóját 2022. szeptember 19-én, II. Erzsébet királynő állami gyászszertartása után

Harry herceg követi II. Erzsébet királynő koporsóját 2022. szeptember 19-én, II. Erzsébet királynő állami gyászszertartása után (Fotó: STEPHANE DE SAKUTIN / POOL / AFP)

Harry herceg a tanúvallomásában elmondta, hogy a volt barátnője, Caroline Flack öngyilkos lett – írta meg az rtl.hu.

A herceg arról is beszámolt arról, hogy több párkapcsolatára is nagy hatással volt a brit bulvársajtó, hiszen „ipari méretekben” törte fel a saját, illetve a barátnői telefonjait is. Ez az oka annak, hogy véget ért a kapcsolata Chelsy Davyvel, azonban a sajtó szintén rányomta a bélyegét a Caroline-nal való kapcsolatára.

Amikor Caroline-nal együtt voltak, az újságírók jogtalanul lehallgatták a mobilját, így pedig a tartózkodási helyüket is kiderítették. 

A műsorvezetőként dolgozó nő Caroline 2020 februárjában döntött úgy, hogy véget vet az életének. Ekkor mindössze 40 éves volt.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top