nlc.hu
Sztárok

Lang Györgyi örökre lehunyta a szemeit

Végső búcsút vettek Lang Györgyitől, így telt a búcsúztató – fotók

A fővárosi állatkertben tartották, és több mint háromszázan vettek részt.

Ahogy korábban megírtuk, hosszú, méltósággal viselt betegség után, otthonában, barátai és családja körében, 66 éves korában, álmában elhunyt Lang Györgyi. Az előadótól sokan szerettek volna búcsút venni, köztük több híres személy is, jelen volt: Csonka András, Geszti Péter, Gyurcsány Ferenc, Kulka János és Szinetár Dóra.

Így búcsúztak Györgyitől barátai, kollégái és rajongói

Lang Györgyi búcsúztatása
Megnézem
Összes kép (12)

 

 

A búcsúztatón egy Györgyiről készült képet is kiállítottak. A Story Magazin élő videót is közzétett a helyszínről, amelyen Falusi Mariann beszéde is hallható: „39 és fél különleges év volt, amit Györgyivel együtt töltöttünk, és azért ez elég hosszú és – én azt hiszem – hihetetlenül tartalmas volt. Egy aktuális dolog: tegnap voltam Ózdon egy beszélgetésen, egyet-kettőt énekeltem közben, és mondta az a 300-350 ember, hogy énekeljek Pa-dö-dőt is. Mondtam, hogy gyerekek, ma lesz a búcsúztató, így nem fogok és nem is szeretnék, mert Györgyi nélkül nem ugyanaz. Végigbőgtem az egészet, egy szót nem énekeltem, de 350 ember üvöltve énekelte végig tapsolva… Azt hiszem, az ózdiak ezt küldték ma Györgyinek.

Lang Györgyi

Lang Györgyi Fotó: TV2

Lang Györgyi gyógyíthatatlan betegségével már a kilencvenes években is tisztában volt, így már korán gondoskodott az örökségéről, így a lakását vélhetően a barátaira hagyta.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top