nlc.hu
Sztárok

Ungár Anikó a családjáról

Ungár Anikó: „Őszig a gyerekeké a szabadidőnk”

Már rég megteremtette a munka és a család közötti egyensúlyt.

A bűvésznő, Ungár Anikó 2006-ben ismerte meg a férjét, ketten együtt összesen öt gyermeket neveltek fel. Ebből Anikó fia, Baronits Gábor és Tibor négy gyermeke közül a két legidősebb már önálló életet él. A két „legkisebb” fiú pedig külföldön egyetemista. Ám egyszer sem hallottuk, hogy Anikó valaha is azért „panaszkodott” volna, hogy túl sok a feladata.

Ungár Anikó

Fotó: Birtron Szabolcs

„Mindig sikerült megvalósítanom a saját terveimet, miközben otthon is nagyon szeretek gondoskodni a szeretteimről. Most is éppen arra készülünk, hogy hétvégén együtt lesz végre a család, mert jönnek haza külföldről a fiúk. Majdnem mindennap főzök, és mivel hosszú évek alatt megszoktuk már, hogy az iskolai szorgalmi időszak alatt az ő időbeosztásuk fontosabb, ma, amikor lényegesen szabadabbak vagyunk, sem változtatunk a jól bevált szokásainkon. Így aztán nyaralni is csak ősszel megyünk, addig a »gyerekeké« a szabadidőnk” – mesélte Anikó a Story magazinnak. 

Story címlap

Story címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top