nlc.hu
Sztárok

Bíró Ica nekiment Schobert Norbinak

Bíró Ica keményen beleszállt Schobert Norbiba: „Kapja meg ő is azt, amit érdemel”

Azt mondja, ő nagyot csalódott a fitneszguruban.

Nemcsak a tönkre tevőinek, hanem még Schobert Norbinak is üzent Bíró Ica. A Metal Lady nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött. Mindezek mellett pedig segélyből él. Ugyanis százezer forintos nyugdíja semmire sem elég. Ica hisz a karmában és reméli, hogy azok, akik kárt tettek benne, idővel megbűnhődnek a tetteikért.

Bíró Ica

Fotó: Korponai Tamás

„Ha bűncselekmény történt az esetemben, azt tessék kinyomozni és korrigálni azt a hibát, amit elkövettek ellenem. Mert elkövették azt a hibát, hogy kisemmiztek: esetemben egy ötvenmilliós tartozás miatt elvettek tőlem 400 milliós értéket” – magyarázta a Tények kameráinak a Metal Lady. 

Ezt követően kitért Schobert Norbira is, aki nem fizette be a GHV által kiszabott 40 millió forintos bírságot. „Kapja meg ő is azt, amit érdemel. Én csalódtam benne, mert sokat segítettem, de ő mindent elkövetett azért, hogy engem kispadra tegyen. Ő nyilatkozta azt, hogy »ebben az országban csak egy fitneszguru maradhat«, illetve ő és a kedves felesége, hogy tűnjek el a színről.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top