nlc.hu
Sztárok

Bangó Margit unokája Cipruson mondta ki az igent

Férjhez ment Bangó Margit unokája, méghozzá ezen a meseszép helyen

A Kossuth-díjas nótaénekesnő nem vett részt a ceremónián.

Bangó Margit unokája, Horváth Mónika férjhez ment, méghozzá Cipruson, egészen pontosan Ayia Napa mesés tengerpartján. A részletekről Margit lánya, Marika mesélt a Metropolnak. A cikkben képek is láthatók a párról. 

Bangó Margit

Bangó Margit (Fotó: Olajos Piroska)

„Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni az egész esküvőről! A nagy nap múlt héten szerdán volt, de mi utána maradtunk egészen vasárnapig, hogy egy kicsit vakációzzunk. Ciprus álomszép, de természetesen a lányom, Mónika szépsége mindent felülmúlt. Zokogtam, amikor megláttam őt a hófehér menyasszonyi ruhájában. Választottja nem más, mint Nagy Zsolt, aki egy fantasztikus társ, egy korrekt úriember. Mindössze egy éve vannak együtt, de Zsolt nem lacafacázott, nem hezitált, hamar megkérte a lányom kezét, aki azonnal igent mondott. A lagzi után amúgy egy autentikus görög étteremben mulattunk, isteni ételeket kóstoltunk. Összesen tizenöten voltunk, szóval egy igazán bensőséges hangulatú esemény volt” – mesélte Marika, aki azt is elárulta, hogy édesanyja, Bangó Margit miért nem volt jelen.

„Anyukám már nem annyira szeret külföldre repülni, épp elég neki a sok belföldi utazás a fellépések miatt. Így ő nem jött velünk, amit ugyan nagyon sajnáltunk, de amikor hazatértünk a gyönyörű szigetről, az első utunk hozzá vezetett. Természetesen kitett magáért, fantasztikus ételekkel készült, órákon át ünnepeltünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top