nlc.hu
Sztárok

Polgár Tünde és a használt ruhák

Polgár Tünde turkálóban is vásárol: „Nem ciki használt ruhában járni”

A híresség egyenesen megszállottja a turkálóba járásnak.

Polgár Tünde szerint senkinek nem kell szégyellnie, ha használt ruhát hord. Elmondása szerint nem a spórolás, sokkal inkább a környezetvédelem miatt dönt úgy, hogy betér ilyen boltokba.

Polgár Tünde

Polgár Tünde (Fotó: Korponai Tamás)

„Imádom a vintage használt ruha boltokat! Kéthetente betérek Amerikában is egy bizonyos boltba, ahová a vadászösztön visz. Hiszen olyan ruhát, ami minden méretben kapható, azt bárki meg tudja venni magának, viszont engem inkább az hajt, hogy olyanra vadásszak, ami régi, aminek új életet adhatok azzal, hogy tovább hordom. Nem végzi a kukában, ez jó a bolygónknak, ez jó mindenkinek!” – fejtette ki a luxusfeleség, majd így folytatta.

„Nem ciki használt ruhában járni! Amerikában a tudatos vásárlás egyik legfontosabb része lett manapság már, hogy ilyen helyekről szedjük össze a sokszor ritkaságszámba menő darabokat. Én is mindig találok valamit, amit újrahasznosítok ilyen formában” – mondta a TikTok-videóban Tünde, aki nem tartja magát klasszikus úrinőnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top