nlc.hu
TV-sztárok

Polgár Tünde a negatív kommentelőknek

Polgár Tünde reagált a negatív kommentekre: „Nem vagyok klasszikus úrinő, és nem is úgy élek”

Magához méltóan kezelte a rosszakarót.

Polgár Tünde és Polgár Árpád elképesztő luxusban élnek, amiért keményen megdolgoztak, és amit szívesen megmutatnak követőiknek is. Sokan nem gondolnák, de Tünde egy egyszerű borsodi lány volt, aki sokat tett azért, ahol most van. Tündének már fiatalkorában a saját lábára kellett állnia, és bár sokan azt gondolják, a luxus akkor lépett az életébe, amikor férjével találkozott, ez nem igaz, ugyanis addigra már saját vállalkozása volt

Polgár Tünde

Fotó: Birton Szabolcs

Ugyan rengetegen szeretik és követik a Polgár-házaspár életét, mégis akadnak, akik mindenbe belekötnek és inkább csak irigykednek. A minap valaki azt írta Tündének, ő nem igazi úrinő, erre ő a megszokott finom stílusával reagált is. 

Teljes mértékben igaza van a hölgynek. Tényleg, a szó eredeti értelmében véve sem nemesi, sem arisztokrata származásom nincsen, szóval nem vagyok klasszikus úrinő, és nem is úgy élek. Szerintem a 21. századi úrinőség egészen másról szól: illem, udvariasság, mások iránti tisztelet és jó modor. Számomra ezt jelenti úrinőnek lenni. Az a nő, aki már nemcsak kizárólag a férfira támaszkodik, hanem képes önálló életet élni, önálló karriert építeni, de ha lehet, úgy, hogy ne menjen mondjuk a család rovására – kezdte legújabb videójában Tünde, majd elmondta, a mai napig tanulja, hogyan is kell úrinőnek lenni. – A 21. századi nő már nem takargatja el mindenét mindenáron, de továbbra sem túl kihívó. Véleményem szerint empátiával, nyitottan fordul mindig mások felé, tud kérdezni, meghallgatja a másikat, max vitázik, de sosem veszekszik másokkal. A 21. századi úrinő nem parancsolgat, tud kérni és megköszöni, amit kap, mindig. Én is folyamatosan tanulom ezt a dolgot. Olyan jó lenne, ha sikerülne bevezetni a jó modort, a tisztelettudást itt, az online térbe is.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top