nlc.hu
TV-sztárok

Polgár Tünde mélypontra került

Polgár Tünde a mélypontjáról: „A hajamnál fogva kezdem magam kihúzni a gödörből”

Azt akarta, hogy követői tudják, senki sem tökéletes.

Polgár Tünde szívesen enged betekintést a magánéletébe és férjével együtt nemcsak az utazásaikról, hobbijaikról, de magukról is örömmel mesélnek. Így tesznek a nehéz időkben is, például, amikor februárban Árpád egy otthoni baleset miatt komoly koponyasérülést szenvedett

Polgár Tünde

Fotó: Birton Szabolcs

A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárjától már megszokhattuk, hogy mindig mosolyog és jókedvű. Most viszont hosszú időre eltűnt, és új videójában teljesen más lelkiállapotban jelentkezett be – szúrta ki a Bors

„Tudom, hogy azt szeretitek, ha csak a pozitívumokról beszélünk, olyan is lesz még, de most ha gondoljátok, akkor egy picit lelkizni fogunk. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy én hogyan dolgozom fel a sok-sok kudarcot, vagy a veszteségeket, amiket az élet hozott. Csak remélni tudom, hogy az én hibáimból képesek lesztek tanulni – kezdte a felvételen Tünde, akinek a célja ezzel az volt, hogy azokon segítsen, akik hasonló cipőben járnak. – A hajamnál fogva kezdem magam kihúzni a gödörből, vissza oda, ahol komfortosan érzem magam. Néha megér egy misét az is, hogy a tökéletesség mostanában mit is takart nálam? Rengeteg fagylaltot ettem, egyáltalán nem adtam magamra, és sokat sírtam!”

Tündének ezt követően könnyek gyűltek a szemébe és úgy folytatta. „Nem érdekelt, miben megyek az emberek közé, és az sem, ha az emberek látják, hogy szarul vagyok. Mert igenis, én is szoktam szarul lenni, sőt, káromkodni is szoktam. Én sem vagyok tökéletes.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top