nlc.hu
TV-sztárok

Polgár Tünde is kiáll a tanárok mellett

Polgár Tünde: „Át kéne gondolni, hogy ők nem a pénzért választották ezt a pályát”

Fontosnak tartja, hogy kiálljon az oktatás és a tanárok mellett

Sok már ismert ember mellett Polgár Tünde is felemelte a hangját a tanárok érdekében. A luxusfeleség fontosnak tartja az oktatást és szeretné, ha az állam megbecsülné azokat, akik kinevelik a következő generációt. A közösségi oldalára posztolt videóban elmondta, ő nem lenne az, aki ma, ha nem lettek volna elhivatott tanárai.

Polgár Tünde

Fotó: Birton Szabolcs

„Te hol lennél, ha nem lettek volna jó tanáraid annak idején? És hol lesz a következő generáció, ha nem lesznek jó, elhivatott tanáraik? Le kéne picit róni a tiszteletünket, át kéne gondolni, hogy igen, ők nem a pénzért választották ezt a pályát. Ők hitvallást választottak. Talán az anyagiakkal kifejezhetjük a tiszteletünket is, hiszen nem csak minket tanítottak, nem csak nekem tanították meg, mik azok a szimbólumok, és mi az, ami fontosak az életben” – kezdte Tünde.

„Mi a fontos: hogy a következő generáció csak magolni tudjon, mert csak helyettesítő tanár van? Vagy olyan lelkes pedagógusok tanítsák meg őket az élet fontos dolgaira, amik nincsenek a könyvekben? Én hiszem, hogy a tanárok megérdemlik a szeretetet, a tiszteletet és hogy méltó helyükön kezeljük őket” – zárta szavait a luxusfeleség.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top