nlc.hu
Sztárok

Kourtney Kardashian gyereket vár

Kourtney Kardashian gyereket vár, férje koncertjén jelentette be a hírt

A valóságshowsztár egy transzparensen közölte dobos párjával, hogy gyereket várnak.

Kourtney Kardashian várandós, első közös gyermeküket várják Travis Barker zenésszel.

A The Kardashians sztárja a hírt férje Blink-182-es koncertjén jelentette be pénteken Los Angelesben. Miközben párja a színpadon volt, a tömegben álló Kardashian egy táblát tartott a magasba, amelyen az állt:

Travis, terhes vagyok

A látszólag meglepődött dobos lement a színpadról, majd megölelték, megcsókolták egymást, és persze mindent vett a kamera:

A 44 éves Kourtney Kardashiannak három gyereke van előző kapcsolatából, míg a 47 éves Travis Barkernek kettő.

Travis Barker és Kourtney Kardashian a GQ Men of the Year 2022 partin 2022. november 17-én a kaliforniai West Hollywoodban

Travis Barker és Kourtney Kardashian a GQ Men of the Year 2022 partin 2022. november 17-én a kaliforniai West Hollywoodban (Fotó: Phillip Faraone/Getty Images for GQ/AFP)

A valóságshowsztár egy évvel azután esett teherbe, hogy a pár egy pazar esküvőn összeházasodott Olaszországban. Korábban többször beszéltek arról, hogy mindent megtesznek egy közös gyerek érdekében a mesterséges megtermékenyítéstől kezdve a különböző gyógynövényes módszerekig. Néhány hete viszont viszont elárulták, hogy nem próbálkoznak többé mesterséges megtermékenyítéssel.

(Page Six)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top