nlc.hu
Sztárok

Bezárta a színházát Ivancsics Ilona

Párkapcsolata és a színháza is tönkrement Ivancsics Ilonának

Fájó döntést hozott a magánéletében és a karrierjében is a Szomszédok sztárja.

Tizenöt év után szakított a párjával Ivancsics Ilona, majd felszámolta az addig közösen vitt magánszínházukat, amelynek kellékeit és díszleteit nemrég elkezdte kiárusítani – írja a Blikk.

Ivancsics Ilona

Ivancsics Ilonának sorsfordító döntéseket kellett meghozni a magánéletében és a karrierjében – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Közös megegyezéssel váltunk szét, és barátságban sikerült elválnunk. Egyedül azonban már nem tudtam a közös színtársulatunkat sem vinni. (…) Kiürült a kassza és a tartalékaink is elfogytak. (…) Fájó szívvel, de muszáj volt meghoznom ezt a döntést. A színházunk kellékeit, díszleteit, jelmezeit több mint egy éve egy raktárban őriztem, most viszont elérkezettnek látom a pillanatot ahhoz, hogy ezektől is meg tudjak válni” – mesélte szomorúan a bulvárlapnak a Szomszédok egykori sztárja, akinek most, a színháza felszámolása után újra kell terveznie nemcsak a magánéletét, hanem a karrierjét is.

Elmondása szerint feliratkozott film- és sorozat casting listákra, valamint bejelentkezett színházaknál. “Eddig zárt kapukra találtam, de nyitott vagyok a felkérésekre” – árulta el a 62 éves színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top