nlc.hu
Sztárok

Peter Srámek a bizalomról

Peter Srámek: „Én csak a jót látom másokban, így neveltek, és ezt sokan kihasználták”

Peter azt is elárulta, mire vágyik a legjobban.

Peter Srámekről az elmúlt hónapokban több hír megjelent, leginkább a Jimmy-sorozattal kapcsolatban, majd arról cikkeztek, Zámbó Krisztián többszörösen is beleállt Srámekbe, aki bár igyekezett rövidre zárni a vitát, Krisztiánnál több minden is kiverte a biztosítékot

Peter Srámek

Fotó: Olajos Piroska

Most a story.hu készített egy villáminterjút az énekessel, akinek az volt a feladata, hogy a megkezdett mondatokat befejezze, így derült ki, mi az, amit a saját kárán tanult meg.

„Saját káromon tanultam meg, hogy óvatosnak kell lennem azzal kapcsolatban, kiben bízom meg. Sokszor megégettem magam. Én csak a jót látom másokban, így neveltek, és ezt sokan kihasználták. Ugyanakkor nem vagyok haragtartó, igyekszem megbeszélni a dolgokat, a két lépés távolságot viszont tartom a csalódás után – felelte az énekes, aki arra is választ adott, mire vágyik a legjobban. – Családra, egy asszonyra, aki értem él, de ez még a jövő zenéje. Munka terén pedig arra, hogy továbbra is szeressen a közönség, és minél több oldalamat megmutathassam az embereknek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top