nlc.hu
Sztárok

Bíró Ica nem tud elmenni nyaralni

„Tíz éve nem voltam sehol, mert nem engedhetem meg magamnak” – Bíró Ica idén is a kertjében nyaral

Egy cseppet sem szomorkodik emiatt a Metal Lady.

Bíró Ica mögött nehéz időszak áll, négy éve az egész sajtót bejárta a hír, hogy kilakoltatták a házából. Az egykori modell svájcifrank-alapú hitelt vett fel, amelyre a XII. kerületi ingatlanja volt a fedezet. A törlesztőrészletek azonban a háromszorosára emelkedtek, amit már nem tudott fizetni. A házát és a lakását is elárverezték. A nemrég 66. születésnapját ünneplő Metal Ladyről kiderült, a nyugdíja sem száll az egekbe, ugyanis mindössze 103 ezer forintot kap

Bíró Ica

Fotó: Korponai Tamás

Az évek során még egy kis feltöltődést sem tudott megengedni magának, immáron 10 éve nem volt sem kül- vagy belföldön nyaralni. Azonban Ica ehhez kifejezetten pozitívan áll. 

„Tíz éve nem is voltam sehol, mert nem engedhetem meg magamnak. Most tavasszal a Stress együttessel voltunk fellépni Londonban, ott töltöttünk két napot, én ezt be is tudtam nyaralásnak. A kis házhoz, ahol lakom most, tartozik egy kert, úgyhogy idén csak ott nyaralok. De nem bánkódom, mert a kutyusaim jól érzik itt magunkat, biztonságban vannak, én pedig hallgatom a madárcsicsergést. A kertben is lehet kellemes a nyaralás. Az, hogy ki tudok menni, nagyon jót tesz a szervezetemnek, mert feltöltődöm D-vitaminnal és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Persze, mivel hiszek a sorsban és bízom az igazságszolgáltatásban, remélem, hogy ez nem marad így örökké, azaz eljuthatok még néhány szép helyre – magyarázta a Blikknek Bíró Ica, aki azt is elmondta, hova menne, ha tehetné. – A Machu Picchuhoz. Ez rajta van a bakancslistámon, és nem halhatok meg anélkül, hogy oda eljussak. De szívesen mennék olyan utazásra, ami amolyan önismereti út, ha pedig pihenésről van szó, az egyértelműen a tengerpart.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top