nlc.hu
Sztárok

Kasza Tibi karrierje

Kasza Tibi felhagy az énekléssel: „Elégedetten zártam le az életemnek ezt a fejezetét”

Az előadó részletesen beszélt arról, miért döntött így.

Kasza Tibi egy ideje kerüli a rivaldafényt, dalai sem jelentek meg, feleségével nem járnak puccos sztáros eseményekre. Mint a műsorvezető elárulta, ennek egy oka van: elege lett az ismertségből, sőt, azt sem bánná, ha a jövőben nem ismernék fel az utcán.

Kasza Tibi

Kasza Tibi (Fotó: TV2)

„Negyven elmúltam, amikor egy hosszabb szünet után még visszatértem, a dalaim kivétel nélkül nagyon sikeresek lettek, tehát elégedetten zártam le az életemnek ezt a fejezetét. Az a filozófiám, hogy inkább én zárok be ajtókat, és nem várom meg, amíg az élet bevágja előttem”vallotta be a Story magazinnak Kasza Tibi, aki a zenei karrierjével kapcsolatban is konkrét jövőbeli tervekkel rendelkezik.

„Nem szeretnék túl csöpögős lenni, de az, hogy jó férj és apa legyek, felülír mindent. Máshova kerültek a hangsúlyok. Az az igazság, hogy teljesen hétköznapi életet élünk, ami másoknak már-már unalmasnak is tűnhet” – tette hozzá a tévés. Az interjúból az is kiderül, hogy gyermekét egy két tannyelvű oviba járatja, és sokszor gondolkozik el rajta, hogy külföldre költözzön a családjával. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top