nlc.hu
Sztárok

Béres Anett az OnlyFansről

Béres Anett az OnlyFansről: „Inkább éhen halnék, mint hogy erre az oldalra regisztráljak”

Pedig nem ő lenne az egyedüli celeb ott.

Az elmúlt hónapokban egyre több celeb állt elő azzal az ötlettel, hogy fizetés kiegészítésként felregisztrálnak az OnlyFans nevű oldalra, ahol emberek fizethetnek az erotikus tartalmaikért. A legelső Molnár Anikó volt, aki rövid időn belül hatalmas sikert ért el, és több százan kérnek tőle exkluzív tartalmakat. 

Béres Anett

Fotó: Instagram

Habár sokan úgy gondolják, ebből lehet igazi karriert építeni, nem az összes híresség ért velük egyet. Béres Anett például a minap Instagram-történetében osztott meg egy beszélgetésről készült képernyőfotót, melyben az OnlyFans egyik ügynöke kereste meg, hogy regisztráljon az oldalra és segítenek beindítani a bizniszt. 

„Sértőnek érzem ezt az üzenetet! Inkább éhen halnék, mint hogy erre az oldalra regisztráljak! Sajnálatos, hogy ez egy megélhetési lehetőség manapság – válaszolta az illetőnek Anett, majd a fotón bővebben is kifejtette a véleményét. – Nagyon sajnálom, hogy lányokat erre buzdítanak, hogy ebből éljenek meg. Nyilván nem én vagyok az egyetlen, akinek ezt elküldik és sokan nagy pénz reményében, élnek is a lehetőséggel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top