nlc.hu
Sztárok

VV Piros élete a VV után

VV Piros az OnlyFans-oldaláról: „Azért jött létre, hogy tudjak ételt vásárolni magamnak”

Az egykori villalakó elárulta, mi minden történt vele, miután véget ért a valóságshow.

VV Piros az rtl.hu-nak mesélt arról, hogy miért költözött haza Debrecenbe a ValóVilág után, mik a további tervei, miért hozta létre az OnlyFans-oldalát, illetve van-e jelenleg párja.

VV Piros,

VV Pirosnak nagyon bejött az OnlyFans-karrier – Forrás: rtl.hu – videó

Elárulta, nem volt egyszerű visszazökkennie a mindennapokba a valóságshow után. “Nekem nagyon nehéz volt visszaszoknom a VALÓ világba. Nagyon sokan azt hiszik, hogy megváltoztam, csak mert a tévében vagyok, de arra nem hajlandóak, hogy írjanak nekem, és tényleg megkérdezzék, hogy vagyok. (…) Én szerintem semmit sem változtam. (…) Azért költöztem haza Debrecenbe, hogy egy kicsit összeszedjem magam, lelkileg és fizikailag helyre pakoljam magam, és el tudjam dönteni, hogy merre tovább” – mondta el VV Piros. Az exvillalakó azt is bevallotta, mit szeretne elérni az életben: “Nekem mindig is az volt az álmom és a hatalmas célom, és még mindig, hogy létrehozzak egy saját ruhamárkát“.

VV Pirosnak februárban indult el az OnlyFans-oldala, és már pár nap alatt komoly összeget keresett az erotikus fotóival. Az rtl.hu-nak elárulta, miért is regisztrált ezen a platformon: “Az OnlyFans igazából azért jött létre, hogy tudjam az albérletemet fizetni, és ételt vásárolni magamnak, mert abban a pillanatban elég szűkösen álltam, de igazából azóta is pörög. Bejöttek a számításaim, de nem szeretnék vele hű, de nagy karriert elérni, nem is az a tervem, hogy ebből éljek meg örökké. Amire kellett, azt a célt megszolgálta“.

Az exvillalakó a magánéletéről is vallott. Elárulta, jelenleg szingli, de ismerkedne is, meg nem is. “Most próbálok nagyon önmagamra fókuszálni, viszont tényleg nagyon megugrott az érdeklődések száma, de úgy vettem észre, hogy a villa után egy kapcsolatot kialakítani eszméletlenül nehéz” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top