nlc.hu
Sztárok

Bíró Ica megmondta a magáét

Bíró Ica kiosztotta a kommentelőit: „Ne nézz, ne pofázz, TAKA!”

Nem tetszett neki, hogy plasztikáztatással vádolták.

Bíró Ica az elmúlt időszakban állandó szereplő a médiában, mivel eléggé kemény évek állnak mögötte, mialatt elvesztette majdnem mindenét. Nemrég arról panaszkodott, mindezek után a nyugdíja is csak 103 ezer forint, ráadásul évek óta nem telt neki nyaralásra, és valószínűleg idén sem fog. A Metal Lady azonban folyamatosan igyekszik megőrizni jókedvét, és közösségi oldalain átadni azt a rajongóinak. A minap például egy vadító bikinis fotót osztott meg magáról, mely mellé csak annyit írt: „Igen,… mostani kerti kép, napozás közben, tegnapelőtt selfiztem”. A 66 éves Ica elképesztő formában van, egyes követői szerint viszont ez nem is természetes. 

Bíró Ica

Fotó: Facebook

„Jó a plasztika – írta egy idős hölgy kommentbe, mire a Metal Lady még visszafogottan reagált. – Sajnálom, de soha nem ért hozzám szike, se más beavatkozás nem volt! Minden bordám is megvan, a mellem is igaziból olyan, amilyen! Valódi vagyok, nem plasztik! Amúgy egy műnő könnyen lebukik egy orvosi vizsgálaton! Én bátran állok elébe, ha kifizeted, bár nincs okom bizonygatni, azt hogy igazi vagyok! Mi hasznom lenne belőle? Sokan alkalmaznak beavatkozásokat, ami az ő dolguk! Nem vagyok híve, szerintem az csak betegség esetén realitás, de ez mindenki saját ügye! Én maradok a természetesség híve! Amúgy meg úgy érzem, nincs is rá szükségem! Mindjárt elkezdek büszke lenni magamra.”

A következő hozzászóló azonban nem finomkodott, ahogy ezúttal Ica sem. 

Vén, mit kell versenyezni a fiatal nemzedékkel? Lejárt lemez – olvasható a „kedves” kritika, aminek a megalkotója nem tette zsebre a választ. – Bunkócska… szépségügyi versengésben, minek is tenném!? A fiatalság önmagában gyönyörű! Én önmagamat adom, és ha kell, van jó tanácsom és megújulásprogramom, ami működik minden korban! Én ezt képviselem! Ha tetszik neked, ha nem! Az ilyen bunkó beszólókat meg kitiltom innen, mert nincs szükségem a lehúzó, lekicsinylő dumára! Ez az én oldalam, ahol a barátaim és szimpatizálók vannak jelen, világos? Te ne nézz, ne pofázz, TAKA!”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top