nlc.hu
Sztárok

G.w.M. randi appot reklámoz

Társkereső applikációt reklámoz a házas G.w.M.

Biztos, hogy ő a legjobb reklámarc?

Rengeteg sztár keres azzal plusz pénzt, hogy különböző termékeket vagy oldalakat reklámoznak: autókat, szépségipari termékeket, háztartásbeli cikkeket. Néha olyan dolgokat is, amiket, valljuk be, az átlagember meg sem engedhet magának. 

G.w.M.

Fotó: Instagram

Ráadásul akadnak olyanok is, akik a profiljuktól teljesen eltérő dologhoz adják a nevüket. Így van ez G.w.M.-mel is, akinek májusban született meg a kislánya Kulcsár Edinától, februárban pedig össze is házasodtak. Most mégis egy társkereső applikációt ajánl a követőinek 24 óráig elérhető Instagram-történetében.

A rapper korábban elmesélt egy vicces történetet, amikor annyira nem tetszett neki a randipartnere, hogy az útszélén hagyta.

Volt egy olyan szituáció, hogy mikor már a hölgy beült a jobb egyre, már akkor tudtam, hogy ez nem az lesz. Nem tudtam szebbet, jobbat, Isten bocsássa meg, ezért megkértem, hogy nézze meg a féklámpát, hogy ég-e. Nagyon nagy gázadás lett a vége. Azóta pedig nem tudom, hogy mi történt” – mesélte anno a rapper, most pedig ismét felidézte a történetet és azzal nyugtatta követőit, ha felregisztrálnak erre a társkereső oldalra, akkor ők biztosan nem járnak ilyen szerencsétlenül. Hogy mi oka lehet házasemberként randiappot reklámozni? Jó kérdés. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top