nlc.hu
Sztárok

Alekosz pályázata

Alekosz ingyen klímát akar: „A munkásnak tűrnie kell a beszerelés alatt általam hallgatott magyar könnyűzenéket”

Brutális hangerőn üvölteti majd Zámbó Jimmy slágereit.

A korábban a BRFK által is megfigyelt, többször is az interneten kiakadó realitysztár, Alekosz újabb megosztó poszttal jelentkezett: az ismertségére hivatkozva azt követeli, hogy egy cég ingyen szereljen be az otthonába klímaberendezést. Erre egy pályázatot is készített. 

Alekosz

Alekosz (Fotó: Facebook)

Alekosz pályázatát változtatás nélkül közöljük:

„Pályáztatás!

Tizenhárom évnyi mostmár nemzetközi sztárságom ideje alatt, én semmit sem kértem. Eljötthát az idő. A kérésem indokolt, szerény, és nem pofátlan az. Kérem, segítsenek! Szeretnék egy légkondit.

Bármely ország által előállított modell.. számításba jöhet, nem vagyok válogatós. Ekkora Luxust még sztárként sem! engedhetek meg itt magamnak. Lennének viszont beszerelési kikötések, ami véleményem szerint nem okozhat gondot.

A munkásnak tűrnie kell a beszerelés alatt általam hallgatott magyar könnyűzenéket, musicaleket. Pressermusicalek, Padlás, és a Király. Ezeket minden körülmények között tűrni illik, kell. Hangerőtartomány: 50-es, géniuszon.

Étkezési lehetőségek a következők. Amennyiben a klíma jappán, úgy a munkás, szusit kap. Ha NDK, akkor sört meg virslit. Ha orosz, akkor az ebéd értelemszerűen, ruszli. És ha a technikát dél koreában csinálták, akkor Kimchi a menü.

A biztonságról. A teljes ház bekamerázott, alekoszi ereklyék eltulajdonítása, teljességgel kizárt. Az az lehet, csak BRFK lesz a vége. Olyan megbízható rajongót keresek, aki légkondimat szereléssel együtt ingyen felajánlja, a munkát elvállalja.

A reklám természetesen nem marad el.

Nagy Alekosz – Nemzetközi Sztár.

Fotó még nem szteroidos.”

Azt egyelőre nem tudni, hogy bárki jelentkezett-e erre a felhívásra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top