nlc.hu
Sztárok

Gáspár Laci a betegségéről

„Nagyon féltem” – Gáspár Laci elárulta, miért került kórházba

Mindenkit fokozott figyelemre int.

A nemrég 44. születésnapját ünneplő Gáspár Laci a szívbajt hozta rajongóira, amikor pár nappal ezelőtt egy kórházból jelentkezett be. Az énekes akkor nem árulta el, mi történt vele, csak annyit, most szüksége van egy pár nap pihenésre. 

Gáspár Laci

Fotó: RTL

Végre megtörte a csendet és egy hosszú posztban adott magyarázatot arra, miért kellett kórházba mennie. 

Kb. 1 éve kezdődtek a gyomorpanaszaim, de nagyon féltem a gyomortükrözéstől és a végbéltükrözéstől, ezért próbáltam megúszni, hátha elmúlik, de egyre rosszabb lett és már a reflux is olyan erőssé vált, hogy már az éneklésben is zavart, sokszor berekedtem miatta! Ekkor találtam rá, az Endo kapszulára Székesfehérváron, ahol a legújabb technológiájú robotikus kapszula segítségével nem kellett tükrözni, hanem csak lenyelni ezt a kapszulát, amiben kamera van és távirányítással kb. 2 óra alatt az egész gyomromat, beleimet átnézték. Ekkor derült ki, hogy van egy polip a vastagbelemben, ami még most nem gáz, de ha ezt nem távolítják el, később baj lehet belőle” – magyarázta az énekes, akit szinte azonnal altatásban meg is műtöttek. Ezt követően felhívta a rajongói figyelmét, mielőbb vizsgáltassák ki magukat, mert sokszor ezek a betegséges tünetmentesek, később viszont komoly egészségügyi károkat tudnak okozni. 

Gáspár Laci teljes beszámolója ITT megtekinthető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top