nlc.hu
Sztárok

Nagy Blanka Azahriah klipjében tűnik fel

Magyar modellel debütál Azahriah új klipje

Hamarosan érkezik Azahriah és a StadiumX nemzetközi zenei kollaborációja, amelyben a korábban Gucci modellként debütáló, Nagy Blanka játssza a főszerepet.

Heaven címmel érkezik pénteken a népszerű előadó, Azahriah legújabb dala, amelyet a StadiumX-el közösen készítettek. A dalhoz klip is született, melyben a magyar modell is feltűnik. Blankának nem ez az első filmes munkája: a néhány hete az HBO-n bemutatott Szelfi Egyetem című filmben is ő játszotta a női főszerepet, olyan partnerek társaságában, mint Varga Izabella, Tóth Andi, Pribelszki Norbi, Elek Ferenc vagy Tasnádi Bence.

A klip látványos akció jelenetein profi kaszkadőr csapat dolgozott, köztük a világsztárok dublőreként is ismert, Lesó Lilla is. A Heaven című dalon olyan világszinten elismert szerzők is dolgoztak, mint például David Guetta, a Grammy-díjas Sam Martin, Alexander Izquierdo, Ralph Wegner, Samuel Denison Martin és William Spencer Bastian.

Azahriah

Azahriah (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top