nlc.hu
Sztárok

Azahriah Ostváth Zsolttal beszélgetett

Azahriah: „Így, hogy ennyien szeretnek és sokan néznek, nagyon utálok kimenni és bárkivel szóba állni”

Az énekes arról is mesélt, megbánta-e a botrányt, ami egy éve tört ki körülötte.

Azahriah videós tartalomgyártóból lett népszerű zenész, aki zenei karrierje második évében már a Budapest Parkot is megtöltötte, legutóbb pedig a Papp László Budapest Sportarénában adott telt házas koncertet 14 ezer rajongója előtt. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő zenész körül volt már nem egy balhé, de amellett, hogy rajongói teljesen odavannak érte, még nem igazán ismerte meg őt az ország. 

Azahriah

Azahriah (Fotó: 1KANAPÉN)

Most Osváth Zsolt vendége volt az 1KANAPÉN idei első epizódjában. A botrány utóélete, családi kapcsolatok, gyermekvállalás, oktatás, Aréna, G.w.M. és egyéb témákról is nyíltan beszélgetett a youtuber és Azahriah. 

„Így, hogy ennyien szeretnek és sokan néznek, nagyon utálok kimenni és bárkivel szóba állni. Még akkor is, ha odajönnek képért, nem azért, mert utálom, nyilván megcsinálom, mert neki ez nagy élmény” – mondta Azahriah arra, milyen árnyoldalai vannak, ha valaki híres és ezrek rajonganak érte. Az énekes azt is hozzátette, amióta ennyien ismerik, egyre jobban szorong, amikor emberek közé kell mennie. Azahriah őszintén bevallotta, volt már, hogy pszichológus segítségét kérte a siker feldolgozásában.

Egy évvel ezelőtt tele volt a média azzal a botránnyal, hogy az akkor is párkapcsolatban élő előadóról felkerült az internetre egy videó, melyben jól láthatóan létesít nemi kapcsolatot, nem a barátnőjével. Osváth Zsolt, ahogy tőle megszokhattuk, nem ment el a téma mellett és belekérdezett, ezt hogyan élte meg Azahriah. „Bántott, de ez a megbánás is olyan, hogy amúgy ez annyira egy trash sztori volt. Rossz volt, az volt a dilemmám, hogy ennél nagyobbat mikor tudnék húzni egy zenével, amit csak hallgatni lehet vagy nézni egy klipet. Féltem, hogy most már soha nem lesz komolyan vehető, ha komoly dologról énekelek, mert egy vicckarakter lettem. Ez azért bántott picit és reménykedtem abban, hogy lehet még a zenével újat mutatni és tovább lehet kerekedni ezen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top