nlc.hu
Sztárok

Kondákor Zsófi élete a Jóban Rosszban után

Padlóra került Kondákor Zsófi, ahogy véget ért a Jóban Rosszban

Még a szakmáját is megtagadta a színésznő.

Kondákor Zsófi 11 évig volt a Jóban Rosszban színésznője, a napi sorozat végeztével pedig úgy érezte, hogy az egész élete véget ért. Egzisztenciálisan és lelkileg is mélypontra került. Minderről a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában vallott a színésznő – írja a Blikk.

Kondákor Zsófi

Kondákor Zsófi nagyon nehezen élte meg, hogy véget ért a sorozat – Forrás: Palikék Világa by Manna Hová tűnt? – videó / YouTube

Ez nekem egy nagy törés volt. Nem csak az, hogy a sorozatnak vége lett, hanem valahogy az életemben mindennek vége lett. (…) Nagyon sok minden hirtelen eltűnt az életemből, ami addig egyfajta biztonságot adott. (…) Nem a szerepemmel azonosultam, hanem azzal, hogy színész vagy, ez a munkád, ez az életed” – mesélte Kondákor Zsófi.

Mint mondja, neki ez olyan szempontból volt törés, hogy  még a szakmáját is megtagadta. “Az az érzésem volt, hogy én már színházban sem akarok többet játszani. Csalódtam” – árulta el a színésznő, aki ezt követően számos új munkakörben kipróbálta magát. Dolgozott ételfutárként, strandpénztárosként, de cukrászdában is volt eladó.

Bevallotta, akkor azt érezte, hogy nem volt értelme az elmúlt 11 évnyi sorozatszereplésnek: “Nincs pénzem, nem tudok kaját venni, nem tudom kifizetni a számlákat, akkor mire volt jó ez az egész?“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top