nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera a húga, Tóth Gabi védelmére kelt

Tóth Verának pokol megélnie, hogy a testvérét, Tóth Gabit bántják

Hosszú Facebook-posztban kelt a húga védelmére Tóth Vera, aki szerint az internet népe abuzálja a testvérét, akit szétszadizott énekesnőként jellemez.

Nehezen viseli Tóth Vera, hogy az online térben folyamatosan bántják a szeretett testvérét, ezért most egy érzelmes közösségi média-posztban állt ki mellette. Úgy látja az internet népe bántalmazó, gyakorlatilag kegyetlen módon szól hozzá minden olyan hírhez, amiben Tóth Gabi neve szerepel.

…úgy érzik, hogy jobban tudják, milyen az az ember, akiről ítélkeznek, mint a szerette, hozzátartozója. Legyen hír egy hegymászóról, egy, a Titánban ragadt, óceánban eltűnt csapatról, vagy egy szétszadizott énekesnőről, Gabiról. Totális felé az abuzálás, a bántalmazás, a zaklatás. Szomorú.

Tóth Gabi és Tóth Vera

Tóth Gabi és Tóth Vera a 2019-es Fonogram-gálán (forrás: YouTube)

Úgy gondolja, hogy mivel az emberek a saját balhéikat képtelenek megharcolni, inkább valaki mással próbálják elvitetni őket, és ebbe a szerepbe került bele a húga. Elmondása szerint a testvéreként pokol megélnie mindazt, amin Gabi keresztülmegy, a mindennapjaira is rányomja a bélyegét.

De én nem kérek senkitől semmit, csak leírtam, amit érzek.

Gabit kivételes tehetségnek tartja, és ezt úgy mondja, hogy közben nagyon kritikus vele. Szerinte az évek során már számos alkalommal bizonyította a tehetségét és a tudását, ezt pedig akkor sem lehet elvenni tőle, ha az egész világ hergelni kezd ellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top