nlc.hu
Sztárok

Falusi Mariann a színpadon sírt Lang Györgyi miatt

Falusi Mariann: „Györgyi valószínűleg nagyon röhögött rajtam, amikor pofán bőgtem a nézőket”

Mariann szerint Györgyi még rá is szólt volna.

Lang Györgyi május 20-án, 66 évesen hunyt el. A  Pa-dö-dö együttes énekesnőjét nemcsak az ország, hanem kollégája, társa és barátja, Falusi Mariann is gyászolja

Falusi Mariann

Falusi Mariann (Nemek igenje c. műsor)

Mariann most Kadarkai Endrének a Nemek igenje című műsorában mesélt az első napokról Györgyi elvesztése után. Mint mondja, három nappal később a Menopauza című musicalben kellett színpadra lépnie, ám hamar eltört nála a mécses.

A Menopauza egy nagyon vidám darab, amiben négyen játszunk, Hernádi Jucus, Tóth Enikő, Náray Erika és én. És amikor a Györgyi meghalt, harmadnap Menopauza volt. Bementem és elénekeltem egy olyan számot, aminek az a vége, hogy élni, élni kell, annak ellenére, hogy mennyi minden jön szembe. Elénekeltem, és aztán pofán bőgtem a nézőket… Bejött a Juci, ő is bőgött, ez pedig nem normális dolog, de hát ez benne van, és a nézők úgy körülbelül hét-nyolc perces vastapssal tisztelték meg ezt a dolgot – idézte fel az énekesnő, majd hozzátette, nem büszke rá, hogy elsírta magát. – Györgyi valószínűleg nagyon röhögött rajtam, amikor ott sírtam, de tényleg. Ő megőrült tőle, hogy én mindig bőgök, ha valami van. És azt mondja, hogy hülye vagyok, fogjam már vissza magam, de hát ez azért nem így megy. De ő ilyen alkat volt. Tudom, hogy elérzékenyült néha, de nem mutatta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top