nlc.hu
Sztárok

Nádas György egészsége

Nádas György: „Egy hajszálon múlt, hogy nem kezdtem el bottal járni”

Bár sokan aggódtak, a színész ma már jól van.

Nádas György leadott 25 kilót, miután a felesége közölte vele, hogy nem szeretne fiatalon megözvegyülni. A család nagyon aggódott már a színészért, így most mindenki fellélegzett, hogy az egészségi állapota jelentős javuláson ment keresztül, hála a hatalmas fogyásának.

Nádas György és felesége Zsuzsa

Nádas György és felesége, Zsuzsa (Fotó: Birton Szabolcs)

„Korábban a túlsúlyom miatt volt olyan hónap, hogy szinte nem is léptem ki a lakásból. A térdeim nem bírták már a hatalmas súlyt, amit cipeltem, egy hajszálon múlt, hogy nem kezdtem el bottal járni. Szerencsére kísérletező kedvű vagyok, így rátaláltam egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatra, aminek a segítségével koplalás nélkül sikerült leadnom mostanra már 25 kilót. A benne lévő vadon termő bogyó, amit a népgyógyászat bélseprűnek is nevez, az emésztés beindításával kezdte a szervezetem nagytakarítását, egy másik összetevő pedig az étvágyamat megfelezte. Ez az étvágycsökkentő mátrix abban is segített, hogy az elfogyasztott ételeknek csak egy része szívódik fel. Legutóbb az anyukám is velünk volt, hatalmas ebédet tartottunk, mindenkit megünnepeltünk, pótlólag, a világ több táján élő családtagokat nehéz összeszervezni, de végre sikerült. Igaz, hedonista ember vagyok, így nem is tudnám sanyargatni magam, de szerencsére a kúra erre megoldásul szolgált” – nyilatkozta Nádas György.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top