nlc.hu
Sztárok

Galambos Boginak hiányzik édesapja

Galambos Bogi édesapjáról: „Hiányzik, hogy vele fesztiválozzak”

Viszont már apja nélkül is boldogul Bogi.

Galambos Lajos már két hónapja van Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetben, ahol három év hat hónapot kell majd töltenie. Lajcsi a minap egy videóinterjúban mesélt az állapotáról, és arról, bár nem felhőtlen a hangulata, kitart és eddig semmilyen komolyabb atrocitás nem érte. 

Galambos Bogi

Fotó:Schumy Csaba

A trombitás gyermekei már felnőttek, lánya, Galambos Bogi évek óta divattervezőként tevékenykedik, így egyedül is megállja a helyét. Viszont ez nem jelenti azt, hogy nem hiányzik neki édesapja. Ugyan izgatottan várja a fesztiválszezont, pláne, hogy a Balaton Sound-on most még saját ruhakollekcióját is piacra dobhatja, vannak helyzetek, amik elszomorítják. 

Annak idején apukám járt ki velem a Szigetre! Jöhetett velünk mindig egy barátnőm is, apukám pedig ott állt mögöttünk és vigyázott ránk! Hiányzik, hogy vele fesztiválozzak” – mesélte a Borsnak Bogi, aki elárulta, édesapja annak ellenére kísérte őt el a fesztiválra, hogy ki nem állhatta a tömeget, ellenben mindig vigyázott a kislányára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top