nlc.hu
Sztárok

Járai Máté kínos percei a Reggeliben

Járai Máté: „Ott haldokoltam” – majdnem kirohant élő adásban a Reggeli stúdiójából

Alig bírta visszafogni magát a Reggeli felvételén.

Az Activity 4. adásában több titokra is fény derült: többek között arra, hogy miért rohant ki majdnem egy élő Reggeli adásról Járai Máté.

Járai Máté,

Élete egyik legcikibb helyzetéről mesélt Járai Máté – Fotó: Sajtóklub

Az este játékmestere Tihanyi Peti volt, aki a bemutatkozó körben boldogan dobott be egy róla olvasott pletykát, ami végül igaznak bizonyult. Járai Máté a Reggeli egyik élő adásában ugyanis majdnem kirohant a felvételről. “Ott haldokoltam” – vallotta be.

Elmondása szerint minden idegszálával összpontosítania kellett, hogy ne hagyja ott szó nélkül beszélgetőpartnerét, amikor egy elviselhetetlen hasmenés kerítette hatalmába.

Egy nagyon szép enteriőrű budapesti étterembe mentem el. Egy görög étterem egyébként. (…) És iszonyú sós volt a csirkemell a gyrosban. És másnap reggel elkezdett bugyorogni, és én az utolsó vendégnél: ‘Én most itt, ahogy vagyok, itt hagyom a vendéget’. Zöld fejjel ültem, és végig azt órát néztem, hogy mikor van már vége a beszélgetésnek. A Peller Mariann volt velem. Nem értette, mi történt velem. Én meg ott haldokoltam” – mesélte Járai Máté.

És csodálkozik, hogy miért rúgták ki a Reggeliből!” – reflektált viccesen a sztorira Tihanyi Peti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top