nlc.hu
Sztárok

Így éli meg Járai Máté a kirúgását

Járai Máté a kirúgásáról: „Tudtam, előbb-utóbb lejár a szavatosságom”

Készült arra, hogy a tévés karrierje a Reggeliben nem tart örökké, de mégis fáj neki, hogy elküldték.

Mint arról korábban beszámoltunk, az RTL reggeli magazinja nem hosszabbította meg Járai Máté műsorvezetői szerződését. A színész tudta, az állandó tévés munka, amire oly nagyon vágyott élete első 40 évében, előbb-utóbb véget ér, ám mégis padlót fogott, amikor közölték vele, hogy véget ér a munkája a Reggeliben – írja a BEST magazin.

„Emelt fővel vettem tudomásul, hogy ez a munkám most véget ért, valamiért nem akarnak tovább dolgozni velem, másoknak kellett a helyem. Igazán komoly érvek nem hangzottak el, amikor közölték a hírt. (…) Tisztában voltam vele, hogy egy termék vagyok, és nagyon fontos, hogy eladható legyek. A tévé kirakatba tesz, elad téged. Nem vagyok naiv, tudtam, hogy előbb-utóbb lejár a szavatosságom” – nyilatkozta Járai Máté, aki most arra figyel, hogy a szorongásai ne jöjjenek vissza.

Járai Máté

Járai Máténak nem indokolták meg, miért kell távoznia – Fotó: Sajtóklub

Véleménye szerint Lakatos Márk és az ő távozása véletlen egybeesés, az identitásuknak ehhez semmi köze. „Azt sem hiszem, hogy a megosztó lényem miatt kell távoznom” – jelentette ki a Jászai Mari-díjas színész, aki nem tagadja: anyagi biztonságot is adott neki a tévés munka. „Nem vagyok egy herdáló típus, nem lesznek kenyérgondjaink Kírával. Nem kell szorosan összehúzni a nadrágszíjat, de most anyagilag nem lehetek merész sem. Lehet, hogy majd olyan munkákat is el kell vállalnom, amit nem szerettem volna” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

A kirúgott Járai Máté szerint ő egy termék volt, és most lejárt a szavatossága

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top