nlc.hu
Sztárok

Járai Máté búcsúzik a Reggelitől

Járai Máté két év után búcsúzik a Reggelitől

Továbbra is számít rá a csatorna, de nem a Reggeliben.

Váratlan közleményt küldött ki az RTL ma délután, amit most változtatás nélkül közlünk:

„Közel két év után Járai Máté búcsúzik a Reggeli csapatától. Ez idő alatt munkájával és személyiségével megkerülhetetlenül járult hozzá a műsor sikereihez.

A Reggeli című műsor folyamatosan frissül és változik, januártól ehhez vadonatúj struktúra társult. A műsor hosszabb távú stratégiájának része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. Ennek jegyében búcsúzik a szerkesztőség a közkedvelt színésztől.

Máté eredeti személyiségére és színes egyéniségére továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként.  

Az RTL és a Reggeli teljes stábja sok sikert kíván Járai Máténak, és ezúton köszöni meg, hogy a Reggeli család tagja volt és marad is.”

Járai Máté

Fotó: RTL

Járai Máté először a Nyerő Páros című műsorban tűnt fel az RTL-en, majd nem sokkal később már a Reggeli csapatának tagja lett. Később szerepelt a Survivorben és A Konyhafőnök VIP-ben is, a közleményből pedig úgy tűnik, a csatorna továbbra sem engedi el a kezét és szórakoztató műsorokban még találkozhatunk vele. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top