Meglepő civil szakmát választott a Celebrandi sztárja, Papp Zsombor

nlc | 2023. Július 03.
Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője a Celebrandiban tér vissza a képernyőre.

A RTL hamarosan induló Celebrandi című műsorában nyolc híresség keresi majd a párját. Az egyikük Papp Zsombor lesz, aki elsősorban azoknak lehet ismerős, akik nézték az Éjjel-nappal Budapestet, hiszen a 27 éves srác ebben a produkcióban alakította éveken keresztül Bence szerepét. De vajon mit lehet tudni róla még? 

Papp Zsombor az Éjjel-nappal Budapestben (Fotó: RTL Sajtóklub)

Mint az egy 2020-as interjújából kiderül, Zsombor egy Csongrád megyei tanyán nőtt fel. Gyerekkorától vonzotta a színjátszás, a szentesi Horváth Mihály Gimnázium drámatagozatán érettségizett, ám ezt követően mégsem a színházi világ felé vette az útját. Ehelyett inkább a Pázmány Péter Katolikus Egyetem politológia szakán tanult tovább, ahol három éve szerzett diplomát.

Az Éjjel-nappal Budapestbe egy véletlen folytán került: csupán egy barátját kísérte el egy szülinapi buliba, ahol a műsor castingosai felfigyeltek rá. A történet szerint a karaktere, Bence drogproblémákkal is küzdött, a hiteles szerepformáláshoz pedig Zsombor tanulmányozta a pszichológiai szakirodalmat, illetve Joaquin Phoenix Joker-alakításából merített ihletet.

Zsomborról tudható még, hogy imádja az extrém helyzeteket, az utazást, nagy szenvedélye pedig a motorozás. A Celebrandira készülődve elárulta, milyen társra vágyik: „Merjen új dolgokat csinálni, tudjon nekem új dolgot mutatni. Az lehet egy egyszerű falmászás, vagy egy újfajta étrend, teljesen mindegy, csak olyan dolog legyen, ami nekem új és új dolgot tud belehozni az életembe.” 

Exit mobile version