nlc.hu
Sztárok

Szabados Ági Papp Zsomborral randizik?

Egymással randizhat Szabados Ági és Papp Zsombor

Szabados Ágiról a Redditen pletykálnak.

Úgy tűnik, egymással randizik Szabados Ági és Papp Zsombor. Az RTL Reggeli műsorvezetője és a Celebrandiból megismert 27 éves Zsomborról csütörtökön reppentek fel pletykák, miszerint a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) együtt buliztak a Budapest Bár koncertjén.

Szabados Ági

Fotó: Instagram

Sajnos fényképes bizonyítékkal nem szolgálhatok, de saját szememmel láttam. Szabados Ági is csatlakozott a SZIN-fesztiválon Lukács Mikihez és Papp Zsomborhoz. A Budapest Bár koncertjét is együtt élvezték, ahol egy-két cuki puszi is elcsattant Ági és Zsombor között. A koncert végén elcsíptem Miki mondatát, amit az ifjú szerelmesekhez intézett: ‘De ha kettesben akartok lenni, szívesen elvagyok kicsit egyedül” – idézi a Blikk egy Reddit felhasználó szavait.

A Blikk megkereste Szabados Ágit is, igazak-e a híresztelések, de a fiatal nő nem akart nyilatkozni a magánéletéről.

Ágiról egy hosszabb portrét is írtunk, amiből kiderül, hogy egyetemista kora óta űzi mesterfokon a komoly hírolvasást, és azóta egyre csak felfelé ível a tévés karrierje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top