nlc.hu
Sztárok

Döntött a rendőrség Gálvölgyi János ügyében

Megszüntette a rendőrség a Gálvölgyi János ügyében indított nyomozást

Nem találtak vétkesnek senkit.

Május 10-én került kórházba Gálvölgyi János, akit lányai szállítottak be, miután légzési nehézségei voltak. A 74 éves színészhez hiába hívtak mentőt, az több mint fél óra alatt sem ért ki. A mentőszolgálat vizsgálatot indította az üggyel kapcsolatban és elismerték, hogy hibáztak

Gálvölgyi János

Fotó: Birton Szabolcs

Később a Budapesti Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. A naphire.hu most megtudta, a rendőrség lezárta a nyomozást. 

„Tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt folytatott eljárást, ismeretlen tettessel szemben. Mivel a cselekmény nem bűncselekmény, ezért a nyomozást a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény 398.§ (1) bekezdés a) pontja alapján 2023. június 15-én megszüntették” – mondta a BRFK sajtóosztálya a lap megkeresésére. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top