nlc.hu
Sztárok

Öccsét gyászolja Varnus Xavér

Varnus Xavér képtelen feldolgozni az öccse halálát: „Éreztem, hogy figyel és rajta tartja kezét az életünkön”

Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna rá az orgonaművész.

Varnus Xavér még tavaly június végén veszítette el a testvérét tragikus hirtelenséggel. A világhírű orgonaművészt nagyon megrázta a tragédia, hiszen öccse, Ádám csupán 45 éves volt, és semmilyen betegségben nem szenvedett. A családját ért tragédia óta vele él az édesanyja. Gyászáról őszintén vallott a Borsnak Varnus Xavér, aki úgy érzi, Ádám fentről figyeli.

Varnus Xavér

A kétlaki életet élő Varnus Xavér a nyarat Kanadában tölti az édesanyjával – Forrás: FEM3 Café – videó

„Ádám öcsém halála mérhetetlen igazságtalanságot hordoz magában. Evés közben fulladt meg és lépett át az örökkévalóságba, hátrahagyva gyermekeit, az édesanyánkat és engem. De idén január elsején, ha csak negyedórára is, de éreztem, hogy figyel és rajta tartja kezét az életünkön” – árulta el a bulvárlapnak az 59 éves orgonavirtuóz.

Elmondása szerint rekordgyorsasággal, mindössze 17 perc alatt elfogytak a jegyek 3 koncertjére. „Hihetem, hogy Bach, vagy személyem sarkallta a zeneszerető és értő közönséget a gyors reagálásra, de jobban esik a lelkemnek, ha azt gondolom, Ádám keze volt a dologban a szebb világból, ahonnan figyel minket” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top