Szellő István így állja meg, hogy elnevesse magát hírolvasás közben

T. D. | 2023. Július 05.
Néha mégsem sikerül visszafognia.

Szellő István és Erős Antónia 25 éve vezetik az RTL Híradót, ez idő alatt pedig rengeteg néző szívébe lopták be magukat. Habár a hírolvasás egy komoly műfaj, velük is megesett néha, hogy hibáztak, viccelődtek, beszóltak egymásnak vagy a tévénézők csak azt láthatták, indokolatlanul kacarásznak. 

Fotó: Birton Szabolcs

Habár Szellő vérprofi, ő is csak ember és vannak szituációk, amikor minden igyekezete ellenére sem sikerül tartani a pókerarcot. Arra viszont, hogy ez ne forduljon elő rendszeresen, már kifejlesztett egy technikát. 

„Általában mi beszélgetni szoktunk, természetesen kizárólag csak szakmai kérdésekről, amikor a nézők a riportot látják és nem minket… A legrosszabb az ilyenkor egyébként, hogyha bármelyikünk bármit mond, és a melletted levő szinte fetreng az asztalon, és neked ilyenkor Murphy törvénye szerint mindig valami komoly hír szokott jönni. Valamilyen tragédia, kényszerleszállás… Ilyenkor a legnehezebb visszatartani a nevetést. Erre van egy módszer, amikor nem szoktam levegőt venni. Ezt a kollégák úgy hívják, hogy félárbóc, amikor látják, hogy így nézek, és kitámaszkodom” – mesélte a híradós az Activity legutóbbi adásában, mire Németh Kristóf megjegyezte, ismeri már ezt az arcát, Molnár Nini pedig hozzátette, elég sokszor látja így Istvánt. 

Exit mobile version