nlc.hu
Sztárok

Szellő István visszafordult a nászútjáról

Szellő István a nászútjáról fordult vissza, hogy beszámoljon a szeptember 11-i terrortámadásról

Egy régi történetet idézett fel a híradós.

Kadarkai Endre vendége volt Szellő István a Szavakon túl című műsorban, ahol többek között arról is mesélt, mennyire fontos szerepet játszik az életében a munkája és hogy ennyi idő után is élvezi a hírversenyt – idézi a story.hu.

Szellő István

Fotó: RTL

A híradós olyannyira megszállott, hogy annak idején még a nászútját is félbehagyta, hogy beszámoljon a 2001. szeptember 11-én történt terrortámadásról. „Antónia hívott telefonon, és először azt hittem, viccel. Aztán megálltam egy olasz benzinkútnál, ahol mindenki elképedve figyelte a képernyőt, meredten nézték, mi történik. Nekem közben telefonon mondták a friss híreket, így egy jelentős fordulattal hazatértem” – vallotta be Szellő István, akinek a döntését megértette a felesége. 

Velence felé tartottak éppen, amikor telefonon hívták, onnan sietett vissza az RTL stúdiójába. Egy héttel később azonban ismét elindultak a nejével, ekkor már végig is járták a tervezett utat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top