nlc.hu
Sztárok

Szellő István módszere nevetés ellen

Szellő István így állja meg, hogy elnevesse magát hírolvasás közben

Néha mégsem sikerül visszafognia.

Szellő István és Erős Antónia 25 éve vezetik az RTL Híradót, ez idő alatt pedig rengeteg néző szívébe lopták be magukat. Habár a hírolvasás egy komoly műfaj, velük is megesett néha, hogy hibáztak, viccelődtek, beszóltak egymásnak vagy a tévénézők csak azt láthatták, indokolatlanul kacarásznak. 

Szellő István

Fotó: Birton Szabolcs

Habár Szellő vérprofi, ő is csak ember és vannak szituációk, amikor minden igyekezete ellenére sem sikerül tartani a pókerarcot. Arra viszont, hogy ez ne forduljon elő rendszeresen, már kifejlesztett egy technikát. 

„Általában mi beszélgetni szoktunk, természetesen kizárólag csak szakmai kérdésekről, amikor a nézők a riportot látják és nem minket… A legrosszabb az ilyenkor egyébként, hogyha bármelyikünk bármit mond, és a melletted levő szinte fetreng az asztalon, és neked ilyenkor Murphy törvénye szerint mindig valami komoly hír szokott jönni. Valamilyen tragédia, kényszerleszállás… Ilyenkor a legnehezebb visszatartani a nevetést. Erre van egy módszer, amikor nem szoktam levegőt venni. Ezt a kollégák úgy hívják, hogy félárbóc, amikor látják, hogy így nézek, és kitámaszkodom” – mesélte a híradós az Activity legutóbbi adásában, mire Németh Kristóf megjegyezte, ismeri már ezt az arcát, Molnár Nini pedig hozzátette, elég sokszor látja így Istvánt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top