Hírességek, akik megbánták, hogy plasztikáztattak

nlc | 2023. Július 06.
Visszafordították a beavatkozást vagy épp megbánták, hogy kés alá feküdtek a következő hírességek. Nézd meg, kikről van szó!

Nem ítélkezünk senki felett, mindenki azt csinál magával, amit akar. Az viszont tény, hogy a plasztikai műtétek világában vannak jól és kevésbé jól sikerült eredmények. A különböző fillerekkel simán túlzásba lehet esni, ahogy az is megesik, hogy szimplán csak nem végzett elég jó munkát a szakember. Ez nemcsak az átlagemberrel történhet meg, hanem Hollywoodban is – sőt, a sztárok esetében még látványosabb egy-egy elhibázott plasztika. Így nem is csoda, hogy több olyan híresség van, akik ma már őszintén beleállnak abba, hogy megbánták a kozmetikai beavatkozásokat. Őket gyűjtöttük most össze az alábbi galériában.

Melanie Griffith nlc

Melanie Griffith sosem titkolta, hogy többször is kés alá feküdt, de csak akkor tudatosult benne, hogy túlzásba esett, amikor „az emberektől azt hallottam vissza, hogy »úristen, ő meg mit csinált magával?«.” Annyira rosszul esett neki, hogy azonnal elment egy plasztikai sebészhez, hogy mentse a menthetőt.(Fotó: Tommaso Boddi/FilmMagic)

Amy Schumer nlc

Amy Schumer ráncfeltöltésen esett át, de hamar megbánta és visszacsinálta az egészet. „Megpróbálkoztam a feltöltéssel, de kiderült, hogy már így is tele vagyok. Még jó, hogy visszafordítható a folyamat, különben úgy néznék ki, mint Demóna.” (Fotó: Charles Sykes/Bravo via Getty Images)

Chrissy Teigen nlc

Chrissy Teigen 2020-ban osztotta meg az Instagramon, hogy kiszedette a mellimplantátumait. „Évekig szerettem őket, de mára meguntam” – írta, később pedig egy fotót is közölt a műtéti hegekről, miután a követői nem hittek neki.(Fotó: Charles Sykes/Bravo via Getty Images)

Ashley Tisdale nlc

Ashley Tisdale azért vetette ki a mellimplantátumát, mert kisebb egészségügyi problémákkal küzdött, amiket valószínűleg a szilikon okozott. (Fotó: Steven Simione/Getty Images)

Courteney Cox nlc

Még 2017-ben jelentette be Courteney Cox, hogy visszafordíttatta az arcfeltöltéseit, miután a média és a szerettei is kritizálták a megjelenését. Elmondta, hogy eredetileg azért döntött a plasztika mellett, mert a „fiatalságot üldöztem és olyan dolgokat csináltam az arcommal, amit ma már soha nem tennék magammal.”(Fotó: Dominik Bindl/FilmMagic)

Anna Faris nlc

Anna Faris a felső ajkát töltette fel, de miután senki nem szólt semmit – és ő is csak apró változást vett észre – mind több és több fillert kért. Aztán végül egy barátnője jelezte neki, hogy kezd kacsaszája lenni, így Anna letiltotta magát a beavatkozásról. (Fotó: Raymond Hall/GC Images)

Simon Cowell nlc

Simon Cowell azután jött rá, hogy túlzásba vitte az arcfeltöltést, amikor látott magáról egy régi képet, és elsőre fel sem ismerte, hogy ki van rajta. (Fotó: Ian West/PA Images via Getty Images)

via

Exit mobile version