nlc.hu
Sztárok

Meg Ryan plasztikai műtét előtt és után

Így vált Meg Ryan a plasztika áldozatává – Fotók!

Meg Ryan is azok közé a hollywoodi sztárok közé tartozik, akik brutálisan túltolták a plasztikát.
Meg Ryan az Angyalok városa című filmben

A 90-es évek romkomkirálynője, Meg Ryan jó ideje visszavonultan éli az életét. A közelmúltban azonban Michael J. Fox új dokumentumfilmjének premierjén mégiscsak nyilvánosság elé lépett. Az eseményen készült fotók jókora felzúdulást váltottak ki, mégpedig leginkább a 61 éves színésznő külseje okán. 

A sztár a 40-hez közelítve, az ezredforduló környékén kezdett észrevehető módon plasztikáztatni, az évek, évtizedek folyamán pedig egyre inkább rabjává – és áldozatává – vált a szépészeti beavatkozásoknak. A legszembetűnőbb módon a töltőanyagok használatát tolta túl, illetve nagy valószínűséggel az orrát is átszabatta. 

A plasztikától eltorzult külseje miatt rengeteg támadást kapott az utóbbi években, amire ő maga egy nyilatkozatában így reagált: „Őszintén szólva nem nagyon foglalkozom vele. Sok a gyűlölet a mai világban. Olyan könnyű ítélkezni. Képzeld el, milyen hülyeség gyűlölködőnek lenni.”

Az alábbi galériában végigkövetheted az átváltozását a 80-as évek elejétől napjainkig:

Meg Ryan 1982-ben
Megnézem
Összes kép (16)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top