nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik nem tudnak úgy megöregedni, hogy ne froclizzák érte őket

Mi történt Meg Ryan arcával? Idősödő sztárok, akik visszaszólnak, ha a külsejükkel piszkálják őket – Galéria

Az öregedés senkinek sem könnyű, különösen akkor, ha az ember történetesen egy olyan sztár, aki valaha a szépségéről volt híres. Velük szemben a közvélemény is jóval kritikusabb. Mutatjuk, kik azok a sztárok, akik kaptak hideget-meleget, mert megváltoztak húszéves énjükhöz képest.

Meg Ryant ritkán látjuk szerepelni a nyilvánosság előtt, épp ezért nagy szám volt, hogy megjelent Michael J Fox új dokumentumfilmjének premierjén, amely a színész Parkinson-kórral folytatott küzdelméről szól.

Meg Ryan

Meg Ryan (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

A Vissza a jövőbe trilógia ikonikus színésze, Michael J. Fox korának legnagyobb sztárjai közé tartozott. A színész 1998-ban vállalta a nyilvánosság előtt, hogy Parkinson-kórral küzd, és azóta többször is nyilatkozott arról, milyen együtt élni ezzel a betegséggel. A napokban a CBS-nek adott interjút, amiben elmondta, gyakran elesik, több csontja is eltörött már, valamint kialakult nála egy jóindulatú daganat is a gerincén. A friss dokumentumfilm végigveszi karrierjének nagy állomásait, miközben persze a magánéletének alakulását is feldolgozza.

A dokumentumfilm bemutatóján tette tiszteletét a 61 éves színésznő, aki már  jó ideje visszalépett rivaldafényből, hosszú idő óta ez volt az első nyilvános szereplése, és ahogy az lenni szokott, a rajongók gyorsan kommentálták is a külsejét. Twitteren többen úgy vélték, hogy a színésznő a felismerhetetlenségig plasztikáztatta magát:

Mi a francot művelt Meg Ryan az arcával?

– tette fel a kérdést az egyik hozzászóló.

A kommentelők között szép számmal voltak olyanok is, akik másként reagáltak:

„Meg Ryan pontosan úgy néz ki, ahogy egy 61 éves embernek kell” – írta az egyikük.

Meg Ryan valószínűleg már hozzászokott ezekhez a keresetlen véleményekhez, korábban azt nyilatkozta, hogy nem törődik a trollokkal. A hollywoodi színésznő még 2015-ben a Porter magazinnak nyilatkozva beszélt a plasztikai műtéteivel kapcsolatos pletykákról.

Őszintén szólva nem nagyon foglalkozom vele” – mondta. – Sok a gyűlölet a mai világban. Olyan könnyű ítélkezni. Képzeld el, milyen hülyeség gyűlölködőnek lenni.”

Nem ő az egyetlen idősödő sztár, akinek a külseje állandó téma a rajongók és nem rajongók között. Itt van például Madonna, akinek az öregedése, vagyis az azzal folytatott „harca” forró téma volt az utóbbi hónapokban. Legutóbbi nyilvános szereplése után az internet népe hosszasan csámcsogott a külsején. Sokak szerint, amit Madonna magával tesz, azt mutatja, hogy nem tud méltósággal öregedni, szánalmas és igazán nem ezt várták egy ikontól. A popikon sem hagyta szó nélkül a trágár kommenteket. Az énekesnő nagyon stílusos módon, a gyűlölködőkhöz abszolút nem lealacsonyodva egy videót töltött fel az Instagramjára, melyben a díjátadós outfitjét viseli, kezében egy ostort tart, képaláírásnak pedig csak ennyit írt – utalva a díjátadóra: „And the Winner is……” Azaz: „És a győztes…”

Mutatjuk, kik azok az A-listás celebek, akik nem ússzák meg beszólások nélkül a külsejük változását, vagy azt, hogy csak szimplán megöregedtek.

Val Kilmer akkor és most.
Megnézem
Összes kép (4)

Via: 1, 2, 3

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top