nlc.hu
Sztárok

Megvédte Young G L.L. Juniort

Young G is nyilatkozott az L.L. Junior körül kialakult botrányról, a barátja védelmére kelt

Az utóbbi napokban nagy botrány alakult ki L.L. Junior körül, ezáltal pedig rengeteg negatív kritika is érte. A hír barátjához, Young G Bécihez is eljutott, aki a barátja védelmére kelt.

Az L.L. Junior körül napokban kialakult botrány híre Young G Bécihez is eljutott. Annak ellenére, hogy jelenleg Kanadában tartózkodik, a Ripostnak nyilatkozott arról, hogy mit is gondol a dühös kommentelőkről. 

Young G

Young G (Fotó: Schumy Csaba)

Az utóbbi napokban nagy visszhangot kapott L.L. Junior egyik bejelentkezése, ahol ittas állapotban kerültek felszínre a sérelmei. A felvétel során melegebb éghajlatra küldte az újságírókat, kitért kislánya meztelen fürdőztetésére, mindamelett, hogy társadalmi problémákat is érintett. Nem csoda, hogy az elhangzottak megosztották az embereket, azonban a rengeteg negatív komment mellett, sok támogató üzenet is érkezett, amihez barátja, Béci is csatlakozott. 

Én tudom, hogy Junior egy jó apa és küzd azért, hogy még jobban megmutassa ezt a világnak. Borzasztó, hogy az apáknak hátrányból kell küzdeniük a jogaikért

– nyilatkozta a Ripostnak. 

Hozzátette, hogy a rengeteg negatív hozzászólást olvasva először szóhoz sem tudott jutni, továbbá nem érti, hogy miért nincs bármiféle szabályozás arra vonatkozóan, hogy milyen határokig mehet el egy durva hozzászólás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top