Young G is nyilatkozott az L.L. Junior körül kialakult botrányról, a barátja védelmére kelt

nlc | 2023. Július 06.
Az utóbbi napokban nagy botrány alakult ki L.L. Junior körül, ezáltal pedig rengeteg negatív kritika is érte. A hír barátjához, Young G Bécihez is eljutott, aki a barátja védelmére kelt.

Az L.L. Junior körül napokban kialakult botrány híre Young G Bécihez is eljutott. Annak ellenére, hogy jelenleg Kanadában tartózkodik, a Ripostnak nyilatkozott arról, hogy mit is gondol a dühös kommentelőkről. 

Young G (Fotó: Schumy Csaba)

Az utóbbi napokban nagy visszhangot kapott L.L. Junior egyik bejelentkezése, ahol ittas állapotban kerültek felszínre a sérelmei. A felvétel során melegebb éghajlatra küldte az újságírókat, kitért kislánya meztelen fürdőztetésére, mindamelett, hogy társadalmi problémákat is érintett. Nem csoda, hogy az elhangzottak megosztották az embereket, azonban a rengeteg negatív komment mellett, sok támogató üzenet is érkezett, amihez barátja, Béci is csatlakozott. 

Én tudom, hogy Junior egy jó apa és küzd azért, hogy még jobban megmutassa ezt a világnak. Borzasztó, hogy az apáknak hátrányból kell küzdeniük a jogaikért

– nyilatkozta a Ripostnak. 

Hozzátette, hogy a rengeteg negatív hozzászólást olvasva először szóhoz sem tudott jutni, továbbá nem érti, hogy miért nincs bármiféle szabályozás arra vonatkozóan, hogy milyen határokig mehet el egy durva hozzászólás.

Exit mobile version