nlc.hu
Sztárok

Curtis mély posztot tett közzé

Curtis egy évvel a Majkával való szakítása után: „Ne engedjétek meg senkinek, hogy kihasználjon titeket”

Minden megváltozott körülötte.

Curtis és Majka karrierjük során tavaly másodszor döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A rappert rengeteg támadás érte, hiszen korábban bevallotta, voltak gondjai a droggal, amiket az elvonón sikerült leküzdenie, mégis a „drogos” címke rajta maradt. Ő ezzel mit sem törődve építette a karrierjét, ősszel megnyerte az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorát és azóta is rendszeresen szerepel a csatornán. 

Curtis

Fotó: Trenka Attila

A karrierjében is szárnyalni kezdett, ráadásul vett egy közös házat szerelmével, ahova már be is költöztek. Most Instagram-oldalán osztotta meg a gondolatait, aminek egy részéről sokan úgy vélik, volt kollégájának, Majkának szólnak. 

„Egy éve léptem meg életem/karrierem legkomolyabb döntését. Az emberek 99% temetett és kígyót-békát kiáltott rám. Azóta az egyik alapembere lettem az RTL Klubnak. A saját zenekarommal, a CURTIS LIVE-val minden helyszínt megtöltünk. Szakmailag, erkölcsileg es anyagilag is meg vagyok becsülve mindig mindenhol. Jaaa, és ezt a posztot is a saját házam kertjéből írhatom nektek, ahonnan nemsokára elindulhatok az ugyancsak a saját autómmal a városba. A lényeg és tanulság annyi, hogy soha ne elégedjetek meg a közepessel, és ne engedjétek meg SENKINEK, hogy kihasználjon titeket. Ne engedjétek meg, hogy megalázzanak és kevesebbnek érezd magad ezért. Több van bennetek, mint azt hinnétek” – olvasható a rapper bejegyzésében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top