nlc.hu
Sztárok

Majka és Curtis karrierje a szétválásuk óta

Curtis tavaly „lenyomta” Majkát, legalábbis a rádiókban

Az újpesti rapper bebizonyította, hogy meg tud állni a saját lábán, ám kérdés, hogy anyagilag megérte-e neki az önálló formáció.

Majka és Curtis a 2022-es szétválásuk után egymás riválisai lettek. A Blikk utánajárt, melyikük járt jobban a különválással. Ami a rádiós játszást illeti, tavaly Curtis 9 dalát 16 704, Majka 8 dalát 14 609-szer tűzték műsorra, ami az előbbinél a 12., utóbbinál a 16. helyet jelentette. Ez csupán egy adat, mindemellett ugyanis az is mérvadó, hogy kinek hány koncertje van egy évben és hogy hol. 

Majka és Curtis

2022 óta már külön utakon Majka és Curtis – Fotók: (b): MTI/Czeglédi Zsolt // (j): MTI/Vasvári Tamás

Majka az évek során olyan népszerű lett, hogy akár 8 millió forintot is elkérhet egy-egy fellépésért. (…) Curtis, amióta Majkától elvált, 3 milliót kér el az élőzenekaros koncertjeiért. Ugyanakkor úgy hallottam, az utóbbi hetekben többen is felmondtak a Curtis Live Bandnél, mert a koncertek nem hozzák a várt bevételt. Ráadásul, míg Majkáék minden lényeges fesztivál főfellépői közé tartoznak, addig Curtis inkább kisszínpadon kap lehetőséget” – nyilatkozta a bulvárlapnak egy zeneipari szakember.

2023-ban Majkának bőven akadtak fellépései, Curtis sem volt híján, jóllehet kevesebb koncertet adott, mint a korábbi barátja. „Curtis sikere Majkáéhoz még nem hasonlítható, de túlhaladt már a diszkós haknikon, hasonló szinten van, mint a többi sztárprodukció” – véleményezte a rapper karrierjét Tabár Zoltán, koncertszervező.

Ami viszont a tévés szereplésüket illeti, a Sztárban sztár leszek! – aminek évek óta Majka volt az egyik meghatározó arca – nézettségben kenterbe verte tavaly a Voice című műsort, aminek Curtis volt az egyik mentora – jegyezte meg a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top