nlc.hu
Sztárok
Fabio Di Tomaso akkor és most

Emlékszel még a Csacska angyal Maximójára? Elképesztően sármos a 46 éves színész

Maximo Augusto Calderón de la Hoya gróf sokunk kedvence volt. Ha neked is, nézd meg, hogyan fest most a színész, nem fogsz csalódni!

A Csacska angyal sokunk életének meghatározó sorozata volt a kétezres évek közepén. A koncepció nagyon egyszerű sémára épült, adott volt egy család, rengeteg testvérrel – és az ő drámáikkal –, illetve a nevelőnőjükkel, Florenciával, aki színes ruhájában üde színfoltot hozott az egyébként poroszosan nevelt família életébe. A Hamupipőke-történet első évada 175 részt élt meg, és elképesztő sikert aratott világszerte, a rajongók egy emberként drukkoltak Flor (Florencia Bertotti) és Federico (Juan Manuel Gil Navarro) szerelméért.

Aztán jött a feketeleves, az alkotók úgy döntöttek, hogy készítenek egy második évadot is a telenovellához, csakhogy Navarro nem kívánt leszerződni újra egy ekkora projektre. A színészt tehát kiírták a szériából, a helyét pedig Fabio Di Tomaso vette át, aki Maximo Augusto Calderón de la Hoya grófként csatlakozott be a könnyed sztoriba.

Fabio Di Tomaso, Csacska angyal

Jelenet a Csacska angyalból (Fotó: YouTube)

Tomaso 27 éves volt, amikor a forgatásba belecsöppent, kisfiús sármjával és kék szemével azonnal belopta magát még azok szívébe is, akik Federicót szerették egyébként jobban.

A sorozat után színházi szerepekben volt látható, egészen addig, míg főszerepet nem kapott a Szerelmi örökség című filmben. A színész nagyon sokoldalú, ha kell, sorozatot vállal, ha kell, szinkronizál, de a nagyvásznon is szívesen szerepel, gyakorlatilag a Csacska angyal óta már mindenben kipróbálta magát.

Ami a magánéletét illeti, korábban egy párt alkotott Melina Patriellával, akivel A bátor Juan atya forgatásán szerettek egymásba. Négy évig tartott a kapcsolatuk. 2016-ban ismerte meg Samira Sufan filmproducert, akivel 2017-ben összeházasodtak, 2018-ban pedig első gyermekük is megszületett, akit Fidelnek kereszteltek. A pár 2019-ben végül elvált, a kisfiú felett közös felügyeleti jogot gyakorolnak.

A 46 éves Tomaso a családja és a munkája mellett a hobbijának, a zenének él, korábban a Poketers zenekar egyik tagja volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top