nlc.hu
Trend
Mesés ruhában a Csacska angyal főszereplője

Csodálatos hercegnőként ragyog a Csacska angyal 41 éves főszerepelője

Bárcsak Budapestre is jönne koncertezni!
Florencia Bertotti

Nem is olyan régen mutattuk be, hogyan él a Csacska angyal főszereplője, Florencia Bertotti. A színésznő jelenleg turnézik, ráadásul a sorozatból ismert dalokkal. Teltházas koncerteket ad Európában, Dél-Amerikában és az Egyesült Államokban is. Ahogyan mi is megírtuk: semmit nem veszített bájából és hangjából. 

Florencia ma már anyuka, bár a gyermeke apjával nem maradtak együtt. Azóta ismét szerelmes. Federico Amador a választottja. Mi pedig elképedtünk ezen a varázslatos pink ruhán, és ahogyan énekel! Ezt látni/hallani kell!

@eglaamataquiroga

@FlorBertottiok la mas feliz #florbertotti #floricienta #floricienta♡ #florbertottimexico #florbertottitour #floricienta flor en mexico 💛

♬ sonido original – MariEgla✨

A turnéval kapcsolatban egy kisebb botrány is kialakult Dél-Amerikában. Az énekes-színésznő arra a kérdésre, hogy a koncertjei a Csacska angyalról, vagy  saját szerzeményeiről is szólnak-e, Bertotti így válaszolt:  “A Floricienta egy olyan márka, amely nem az enyém, ez egy Flor Bertotti show, de a  ‘Floricienta’ (vagyis a Csacska angyal – a szerk.) dalaival. A dalok listája, amelyeket a koncerten játszunk, bárki számára elérhető az interneten.”

@orlaguirreb

#florbertotti #florbertottiok #floricienta #floricientaaaa #tesiento #floricientacanciones

♬ sonido original – Orlando Aguirre Barba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top