nlc.hu
Sztárok

Interjú Facundo Aranával

Facundo Arana: „A feleségem is tudja, hogy a magyar nők nagyon szépek”

A Vad Angyal népszerű sztárja a Dancing with the Stars zsűritagja lesz.

Mi az első benyomásod Budapestről?

Mindenki nagyon kedves volt velem, nagy szeretettel fogadtak, ami miatt megtisztelve érzem magam. Boldog vagyok, hogy itt lehetek a TV2 25. születésnapján és külön öröm, hogy meghívtak egy ilyen népszerű műsorba, mint a Dancing with the Stars.

Miket hallottál a műsorról és a benne szereplő sztárokról?

Először is, hogy nagy volt a nézettsége, és szeretik a magyarok. Éppen ezért nagyon nagy megtiszteltetés, hogy én is részt vehetek benne. Láttam, hogy Gaby Spanicot mennyire szerették, hogy mennyi munkát tett bele, nagyon magasra helyezte a lécet. Megpróbálok felérni hozzá.

Kiss Ramóna és Facundo Arana

Kiss Ramóna és Facundo Arana (Fotó: TV2)

Említetted, hogy vártad, hogy itt legyél. Korábban is szemeztél már Magyarországgal?

Van egy egyszemélyes darabom, amiben van egy magyar szereplő, így egészen sokat gondolok erre az országra. De egyébként is szerettem volna már eljönni, ezért hálás vagyok, hogy kaptam egy ilyen felkérést.

A családod meglátogat majd?

Nagyon jó lenne, de a kötelezettségeik miatt nem valószínű, hogy eljönnek. A gyerekek iskolába járnak, ahonnan nem hiányozhatnak.

Tudtad, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvendett nálunk a Vad Angyal?

Tisztában vagyok vele, hogy annak idején rengeteg embert a tévé elé csalogatott a sorozat, ez a nézettség egészen elképesztő. A sorozat itt és az egész világon nagyon sikeres volt, az egyik legtöbb helyen értékesített telenovella.

Azt hiszem, sok nőtársam nevében mondhatom, hogy annak idején mindenki egy kicsit szerelmes volt Ivóba. Most már családapa vagy – mennyit változott az életed a Vad Angyal óta? 

Egy dolog a szerep, egy másik, hogy milyen volt az igazi személyiségem. Ivo egy rossz fiú volt, akinek a fejlődéstörténetét mutatta be a telenovella. Egyre érettebb lett, és a végén már úgy érezte, hogy a szerelemért megérte változtatni. Ugyanolyan családapa vagyok, mint bárki más: próbálom a legjobb tudásom szerint nevelni a gyerekeket, és ha elkövetek hibákat, próbálom ezeket helyrehozni. Nem véletlenül alakult így az életem, úgy érzem, én vagyok a legszerencsésebb ember a világon, hogy ilyen családom van.

Facundo_Arana

Fotó: TV2

A feleséged és a gyerekeid tudnak arról, hogy nálunk ilyen népszerű vagy?

Maria nem csak azt tudja, hogy népszerű volt a karakterem, hanem azt is, hogy milyen szépek a magyar nők.

És ezzel kapcsolatban hogyan gondolkozik?

Már ismer. (nevet)

Az utóbbi időben nem szerepeltél a nyilvánosság előtt. Ennek mi az oka?

Az elmúlt években csak a színházzal voltam elfoglalva, hiszen az sokkal kevesebb időt vesz el az életemből, így többet tudok együtt lenni a családommal. Egy telenovella forgatása akár egy évig is eltarthat, ráadásul napi szinten 12 óra forgatással jár, így az utóbbi időben ezt már félretettem.

Mai fejjel nem is vállalnál egy ilyen szerepet?

Nem tudok olyan telenovellát, ahol egy 50 éves férfi lenne a főszereplő. A fő karakternek 25 jelenete van naponta, ami rengeteg munka, ráadásul nagyon szoros az időbeosztás is. Ma már maximum mellékszerepet vállalnék, ami kevesebb forgatással jár, de ez jelenleg nincs napirenden.

A színházban főszerepeket játszol?

Igen, de ez csupán másfél órát vesz el a napjaimból. Este 6-kor megérkezek a színházba, lemegy az előadás, aztán megyek is haza. Másnap pedig már keltem a gyerekeket, viszem őket az iskolába. Fontos számomra, hogy kivegyem a részem a nevelésükben.

Facundo_Arana

Fotó: TV2

Mit tervezel a szabadidődben, amíg itt leszel Magyarországon?

A tolmácsom megígérte, hogy megmutatja a várost, hiszen idegenvezető is. Találkozom majd a barátaimmal, illetve nyilván nem tudom teljesen letenni az otthoni munkáimat sem, ott is vannak kötelezettségeim. Biztos vagyok benne, hogy nagyon hamar elmegy ez a pár hét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top