nlc.hu
Sztárok

Szabó Franciska és az anyaság

Szabó Franciska spermabankba készül, hogy anya lehessen

A TV2 sztárja mindenáron gyermeket szeretne.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Szabó Franciska nemrég egy bántalmazó kapcsolatból menekült el. A sportoló lemondott a szerelemről, ám az anyaságról nem, ezért komoly elhatározásra jutott.

„Inkább lemondok a szerelemről, de nem akarom még egyszer átélni, amit Dominic mellett. Tiszta hülye voltam, így utólag nem is értem, hogy történhetett ez meg, hogy egy érzelmi roncsot csinált belőlem, nem beszélve, a mínusz 30 ezer dolláromról nem is beszélve. Az biztos, amerikai pasi nem kell soha többé, de más se, évekig nem akarok senkit! De közben meg nagyon vágyom gyermekre, ha kell, spermabankba megyek és most úgy látom, nagyon erre tartok! Ez itt Amerikában bevett dolog, sokkal nyitottabbak az emberek ezzel is, de mindennel kapcsolatban. Én nemsokára például összeköltözöm a legjobb barátnőmmel, de senki nem gondolja, hogy úgy élünk majd együtt, mint szerelmespár” – nyilatkozta az Exatlon Hungary sztárja a Ripostnak.

Szabó Franciska

Szabó Franciska (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top