nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera nyáron férjhez mehet

Tóth Vera sűrű nyarába akár az esküvője is beleférhet

Talán eljött az idő.

Tóth Vera és vőlegénye, Pauli Zoli már négy éve alkotnak egy párt, és 2021 óta járnak jegyben. Tavaly az énekesnő úgy nyilatkozott, nem kizárt, hogy 2023-ban kerítenek sort a nagy napra. 

Tóth Vera

Fotó: Olajos Piroska

Vera most a Borsnak mesélt arról, mennyire sűrű lesz a nyara, hiszen az elmúlt években a koronavírus-járvány miatt mindkettőjüknek kiesett a munka nagy része.

Robotüzemmódba kapcsolunk a párommal, hogy behozzuk az anyagi kiesést. Az énekeseknek nagy a felelőssége: munkát kell adnod a stábodnak, a zenészednek, a menedzserednek. A koncertek sem a semmiből teremnek, sok munka van benne: referenciaanyagokat küldünk ki helyszíneknek, személyesen egyeztetünk. Nagyon örülök és hálás vagyok, amiért dolgozhatok, és van, aki várja, hogy a színpadon lásson. A párommal a mostani az egyetlen és utolsó szabad hétvégénk októberig. Augusztusban azért kiveszünk három nap pihenőt.  Én a szórakoztatóiparban dolgozom, ő pedig a vendéglátásban, nagyon hasonló az időbeosztásunk. Megértéssel vagyunk egymás iránt, és igyekszünk a lehetőségekhez mérten a legtöbb időt együtt eltölteni. Ezenkívül minden héten kijelölünk egy fix napot, amikor együtt vagyunk, csak ketten. Nem kell feltétlenül puccos programra menni, az is jó, ha csak bámuljuk a tévét, de együtt legyünk, érezzük egymás közelségét. Ezt minden párnál kötelezővé tenném – magyarázta az énekesnő, majd reagált arra, miszerint sokan úgy hitték, év elején a dominikai nyaralásukon egybekeltek. – Nem házasodtunk még össze. Azt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, hogy idén nem történik-e meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top