nlc.hu
Sztárok

Laky Zsuzsi fogyása

Laky Zsuzsi falatnyi fehérneműben állt kamera elé

Büszke az elért eredményre.

Az egykori szépségkirálynő egy testsúlycsökkentő innovátornak köszönhetően nemrégiben 8 kilótól szabadult meg, így bátran állt kamera elé. Laky Zsuzsi szerint fogyása komoly löketet adott az önbizalmának, ami nem tagadja, hogy a szexuális életére is jó hatással volt. Férjével, Dietz Gusztávval még ma is működik a kémia.

Laky Zsuzsi

Laky Zsuzsi

„Úgy gondolom, ha egy nő nem érzi magát komfortosan a bőrében, az az élet minden területére kihat, például a szexuális életre is. Hiszen, ha nem tetszel magadnak, akkor nem mozogsz olyan magabiztosan a másik előtt. Takargatod magad, behúzod a függönyt, igyekszel láthatatlanná válni. Most azonban, hogy pár hónapja elkezdtem használni egy gyógynövénykeveréket – ami igazán izgalmas anyagokból áll –, 8 kilótól szabadultam meg, és remekül érzem magam a bőrömben. Ez az innovátor tartalmazza a banaba fa levelét, így az elfogyasztott zsírok fele képes csak felszívódni, hatására a vércukorszintem sem ingadozik, a zsírok pedig nem rakódnak le a nemkívánatos helyekre. Az indiai csalán az anyagcsere felturbózásáért felelős, ráadásul a fogyókúra alatti feszültséget is megszünteti. De van egy olyan trópusi növény is benne, ami képes blokkolni a keményítő és a cukor zsírrá alakulását, így pukkantja ki a kis zsírsejteket. Be kell valljam, mióta lefogytam, új lendületet vett az önbizalmam, ami kihat a szexuális életemre is” – mesélte az édesanya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top